От БСП алармираха медии в парламента, че представители на Да, България“

...
От БСП алармираха медии в парламента, че представители на Да, България“
Коментари Харесай

Свиленски бесен заради тортата с части от МОЧА: Тези хора управляват България

От БСП алармираха медии в Народното събрание, че представители на " Да, България “ и ДСБ са разрязвали и са яли торта, върху която е била изобразена фотография на Паметник на Съветската войска, съобщи " Пловдив 24 ".

Георги Свиленски изрази възмущението си, като сподели и фотоси от мероприятието, изтъквайки, че " тези хора ръководят България “. " Кой посмя да изяде главата на детето ", попита той във връзка появилите се фотоси в общественото пространсто от празненства на ДСБ и Демократична България, в които се вижда торта с елементи от Паметника на руската войска, измежду които кракът на боеца и главата на детето от монумента.

" Мислехме, че с нарязването на паметника - това е върха на тяхната мисъл и безчовечие, само че очевидно не престават. Явно ще продължат да го вършат ", разяснява Свиленски и пред медиите в Народното събрание.

По думите му на едната фотография се вижда и водачът на " Спаси София “ Борис Бонев.

Депутатът Иван Ченчев разгласи мероприятията за фашистки и изиска оставката на всички от фотосите, които заемат обществени длъжности. " Ако бяхме в естествена страна, щеше да има всеизвестен, величествен скандал. Българските " демократи отрязаха главите на демокрацията, а по-лошото е, че режат и главата на нацията, защото я опълчват ", означи Ченчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР